// //

Toimitus- ja maksuehdot


Päivitetty 10.11.2020

Myyjä
Kone Makkonen Oy
Y-tunnus: 0881895-8
Osoite: Alasuutarintie 3
48400 Kotka

Näitä myynti- ja toimitusehtoja sovelletaan, ellei ole sovittu toisin asiakkaan ja myyjän välillä.

Ehdot ovat voimassa toistaiseksi.

HINNAT
Verkkokaupan hinnat ovat arvonlisäverollisia hintoja. Hinnat ovat voimassa toistaiseksi. Kaikki oikeudet hintojen ja lisämaksujen muutoksiin pidätetään.

TILAAMINEN
Asiakas antaa suostumuksen tietojen rekisteröintiin Kone Makkonen Oy:n asiakasrekisteriin sekä hyväksyy verkkokaupan ehdot. Vain 16 vuotta täyttänyt henkilö voi hyväksyä nämä yleiset käyttöehdot.

Asiakas sitoutuu tilauksensa tehtyään tarkkailemaan sähköpostiaan tilausvahvistuksen ja muiden ilmoitusviestien vastaanottamiseksi.

Sitova kauppasopimus tulee voimaan, kun Kone Makkonen Oy on lähettänyt tilausvahvistuksen sähköpostitse.

Asiakkaalla on oikeus peruuttaa koko tilaus tai osia tilauksesta ennen tilauksen toimitusta puhelimitse tai sähköpostitse. Toimitus on tapahtunut, kun tilaajalle on toimitettu osa tilauksesta tai koko tilaus tai ilmoitus siitä, että tilaus on luovutettu kuljetusliikkeelle kuljetettavaksi.

TOIMITUSKULUT
Matkahuolto
Lähellä -paketti 4,99€
Kotijakelu 23,90€
Jos paketin pituus yli 120cm ja/tai paino yli 35kg ja enintään 50kg 49,90€
Ilmainen toimitus yli 199€ tilauksille. Ilmainen toimitus ei koske yli 35kg lähetyksiä ja/tai pituudeltaan yli 3m lähetyksiä eikä tuotteita, joiden toimitusluokka on “Nouto myymälästä”.

Posti
Pienet paketit
Nouto pakettiautomaatista 4,99€
Nouto valitsemastasi Postista 9,90€
Postin kotiinkuljetus 23,90€
Jos paketin koko yli 60cm ja alle 100cm ja/tai paino enintään 35kg 23,90€
Jos paketin koko yli 100cm ja alle 300cm ja/tai paino enintään 35kg 49,90€

Nouto myymälästä
Voit valita toimitustavaksi Nouto myymälästä. Joidenkin tuotteiden toimitustavaksi on määritelty “Nouto myymälästä” jolloin niiden tuotteiden osalta ei voi valita muita toimitustapoja johtuen tuotteen painosta, pituudesta tai jostakin muusta syystä, joka estää tuotteen lähettämisen muilla toimitustavoilla.

MAKSUEHDOT
Maksunvälityspalveluna verkkokaupassamme toimii Checkout, joka tarjoaa sinulle turvalliset maksutavat. Checkoutilla on Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitostoimilupa. Palvelu on Checkout Finland Oy:n (y-tunnus 2196606-6) ylläpitämä ja Checkout Finland Oy on osa OP Ryhmää.

Checkout-maksunvälityspalvelu välittää maksusi Kone Makkonen Oy:lle. Mikäli tiliotteellasi tai luottokorttilaskullasi näkyy Checkout Finland Oy, on maksu välitetty onnistuneesti.

Kone Makkonen Oy toimii tuotteiden ja palveluiden markkinoijana sekä tuotteiden toimittajana asiakkaalle. Kone Makkonen Oy huolehtii kauppaan liittyvistä lakisääteisistä sekä itse määrittelemistään muista velvoitteista.

PANKKIMAKSUT
Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet. Voit maksaa Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Nordean, Oma Säästöpankin, Osuuspankin, POP-pankin, Säästöpankin, S-pankin ja Ålandsbankenin maksupainikkeilla. Tiliotteellasi maksunsaajana näkyy Checkout Finland Oy, joka välittää maksun Kone Makkonen Oy:lle. Verkkokaupasta sinut ohjataan suoraan omaan pankkiisi suorittamaan maksu turvallisesti.

MOBILEPAY
Voit maksaa verkkokaupassa Mobilepay:lla. Checkout näkyy maksun saajana tiliotteellasi ja välittää Mobilepay maksun suoraan Kone Makkonen Oy:lle. Mobilepay maksaminen tapahtuu turvallisesti suojatulla maksulomakkeella eikä maksukortin tietoja tallenneta verkkokaupan järjestelmiin.

LUOTTOKORTTIMAKSUT
Voit maksaa verkkokaupassa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -korteilla. Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa- ja MasterCard SecureCode -todentamispalvelut.

Checkout näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää maksukorttimaksun suoraan Kone Makkonen Oy:lle. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti suojatulla maksulomakkeella eikä maksukortin tietoja tallenneta verkkokaupan järjestelmiin.

RESURS BANK -TILI

Resurs Bank -tili on helppo ja joustava tapa maksaa ostoksesi. Voit käyttää avattua tiliä helposti jatko-ostoksiin sekä myymälässä että verkkokaupassa.
Luottopäätös tehdään sähköisesti ja saat tiedon päätöksestä nopeasti. Postitamme ensimmäisen laskusi ostosta seuraavana kuukautena ja valitset vasta silloin haluamasi maksuvaihtoehdon.

Tilin avaaminen on maksutonta ja myönnetty tili on heti käyttövalmis. Tili on myös vuosimaksuton. Saat aina 30-60 päivää* kulutonta ja korotonta maksuaikaa.

*Lasketaan ostopäivästä ensimmäisen laskun eräpäivään. Ensimmäisen laskun eräpäivä on aina ostokuukautta seuraavan kuukauden viimeinen päivä.

Kun maksutavaksi valitaan Resurs Bank, on toimitusosoitteen oltava Väestörekisterin mukainen osoite.
Esimerkki:

Ostot 1000 €, maksat yhteensä 1046,80 €
Osamaksut 12 kplMaksuerä 87,23 €
Käsittelymaksu 3,90 €/kkLuoton kustannukset: 46,80 €
Vuosikorko 0 %Todellinen vuosikorko 4,57 %
Esimerkki on laskettu 12 kuukauden maksuvaihtoehdolle. Husqvarna-tili on jatkuva luotto, jonka minimiluottoraja on tyypillisesti 1 500 euroa. Luoton muusta käytöstä voi seurata korkeampi tai alempi todellinen vuosikorko. Luotonantaja: Resurs Bank Ab Suomen sivuliike.

Vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot
Yksityisiä tili- ja korttiluottoja sekä yksityislainoja koskevat yleiset ehdot

Mikäli sinulla on lisäkysymyksiä, olet tervetullut soittamaan Resurs Bankin asiakaspalveluun arkisin klo 8-18, puh. 09 622 4308. Voit myös lähettää sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@resurs.fi

Resurs Bank AB Suomen sivuliike, y-tunnus 2110471-4, PL 3900, 00002 Helsinki

TOIMITUSEHDOT JA TOIMITUSAIKA
Suomeen toimitettavat tilaukset toimittaa Posti , Matkahuolto tai jokin muu luotettava kuljetusyritys.

Tuotteidemme arvioitu toimitusaika varastotuotteilla viidestä seitsemään (5–7) työpäivää maksun saamisesta.

PALAUTUSEHDOT
Palautuksesta on aina sovittava etukäteen asiakaspalvelumme kanssa. Yksityisasiakkaalla on oikeus palauttaa käyttämättömät tuotteet neljäntoista (14) päivän kuluessa tuotteen / tuotteiden vastaanottamisesta. Palautettavan tuotteen ja tuotepakkauksen tulee olla samassa kunnossa kuin sitä vastaanotettaessa.

Asiakas voi palauttaa tuotteen käyttämällä postin asiakaspalautusta. Asiakas vastaa palautuksesta aiheutuvista kuluista.

Maksu palautetaan viimeistään 7 päivän sisällä palautuksen vastaanottamisesta. Palautukset maksatetaan samalla maksutavalla, jota tilaaja käytti tilatessaan. Koneiden palautustapauksissa pidätämme konekohtaisen käsittelykulun (jokainen verkkokaupasta toimitettu kone on koekäytetty ja pakattu uudelleen).

Noutamatta jätetyistä postipaketeista perimme Postin hinnaston mukaisen maksun.

Mikäli paketti tai tilatut tuotteet ovat vaurioituneet kuljetuksessa, tulee asiasta viipymättä tehdä vahinkoilmoitus Kone Makkonen Oy:n asiakaspalveluun.

Yritysten ja yhteisöjen palautusoikeudesta tulee sopia erikseen Kone Makkonen Oy:n asiakaspalvelun kanssa.

TUOTTEIDEN TAKUU
Tuotteillamme on suomessa yksityiskäytössä 24kk ja yhteisö- ja ammattikäytössä 12kk takuu ostopäivämäärästä alkaen pois lukien erikseen tuotekuvauksissa mainittuja tuotteita, joissa tuotetakuuaika voi olla rajoitettu. Tuotteiden takuista vastaa kyseisten merkkien maahantuoja-organisaatiot. Takuuhuolloissa käytetään maahantuojien jälleenmyyjäverkoston palveluita, takuukorjaukset voi suorittaa lähimmän maahantuojan valtuuttaman jälleenmyyjän toimesta.

REKLAMAATIOT
Reklamaatiot käsitellään kirjallisesti. Kaikki tilaukseen tai toimitukseen liittyvät reklamaatiot pyydämme lähettämään seitsemän (7) vuorokauden kuluessa tilauksen vastaanottamisesta. Vapaamuotoisen reklamaation voit toimittaa joko sähköpostilla osoitteeseen verkkokauppa@mckone.fi tai kirjeenä Kotkan toimipisteeseen.