// //

Yhteystiedot

McKone

McKone ‚ÄĒ Se on just n√§in!

McKone on toiminut asiakkaiden parhaaksi jo vuodesta 1981 ja tuttu myymälä on sijainnut samassa kivijalassa jo vuodesta 1988. Asiakkaille on käynyt vuosien varrella selväksi, että McKoneelta löytyy valikoimaa ja osaamista likipitäen kaikkiin konetarpeisiin.

Ja aina ei tarvitse Kotkan myymälään asti lähteä ostoksille, koska suurin osa yli 1500 tuotteen valikoimasta löytyy myös helppokäyttöisiltä verkkosivuilta. Jaa voiko ostaa suoraan verkosta, tottahan toki! Lisää ostoskoriin, klikkaile maksupuolella neljä oikein ja ei muuta kuin lehtipuhallin laulamaan!

Erityisen hyvän palvelun tunnistaa siitä, että McKoneella koneet ja laitteet laitetaan valmiiksi käyttökuntoon ennen kuin ne luovutetaan asiakkaalle. Tarvittaessa kaikkiin laitteisiin saa myös perusteellisen käyttökoulutuksen, koska kaikkihan ne on koeajettu ja hyviksi todettu. Huonoja vekottimia ei McKoneella myydäkään.

McKoneella tunnetaan kaikki pelit ja vehkeet mitä myydään, ja kaiken lisäksi niihin saa ammattiukolta kaikki tarvittavat huollot ja korjaukset. Ja pannaanpa vielä kaupan päälle kausihoitopaikkakin, mikäli omasta takaa ei löydykään lämmintä sijaa ajettavalle ruohonleikkurille tahi vesijetille.

Meill√§ on totuttu ennen kaikkea palvelemaan, joten tule meille vaikka viherpeukalo keskell√§ k√§mment√§ ‚Äď meilt√§ l√∂ytyy rohdot ja ratkaisut.

McKone myymälä ja huolto

Myymälä
Alasuutarintie 3, 48400 Kotka
Puh. +358 5 225 5900
kotka@mckone.fi

Huolto- ja varaosapalvelut
Puh. +358 447255 920
huolto@mckone.fi

Ota yhteyttä

Aukioloajat

Myymälä ja Varaosapalvelu

ma – pe 09 – 17.00
la 10 – 14.00
su suljettu
Tai sopimuksen mukaan.

Huolto

ma – pe 09 – 17.00
la-su suljettu

Ota yhteyttä

Täytä tarvittavat tiedot ja otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian